Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

marți, 26 iulie 2011

De ce mint barbatii femeile?
O prejudecata comun intalnita in randul femeilor este aceea ca barbatii mint pentru ca sunt porci.

Nimic mai neadevarat. In primul rand, porcul nu minte, este un animal cat se poate de sincer si de corect. Iar in al doilea rand, barbatii mint nu pentru ca sunt nesimtiti, ci, dimpotriva, pentru ca le pasa de femeia de langa ei. O mint pentru ca o iubesc.

Se stie ca omul este o fiinta care suporta greu adevarul. Sa spunem, de pilda, ca ai iesit de la serviciu si te-ai dus cu baietii sa bei o berica. Vrei sa bei o singura bere: pe a cincea. Deci, se face 10 fara un sfert. Incepe Milan - Real. Desi ti-ai dori foarte mult sa fii acasa cu nevasta-ta/amica-ta si sa va uitati impreuna la o comedie romantica cu Ben Stiller sau Adam Sandler, nu poti sa-i lasi pe oamenii aia singuri la meci - doar sunt colegii tai.Se face 12, mai beti o berica si-ati plecat. Se sparge gasca si tu pleci decis acasa, cu un coleg care are acelasi drum. La crasma din colt, mai beti o bere, sa va puneti pe picioare. In fine, ajungi acasa. E unu' jumate.Spuneti si voi: ai tu, ca barbat, inima sa-i spui nevesti-tii / amica-tii: "Bai, stiu ca m-astepti de la 7, ca ai fost la piata si ca ai gatit, da' io am fost la bere cu baietii, m-am uitat la meci si m-am simtit excelent si fara tine"?

Ce suflet de caine trebuie sa ai ca sa-i spui asta? Cat de mizerabil sa fii?Si-atunci vii acasa cu niste ochi lacrimosi, o iei in brate, o pupi, iti smulgi parul din cap de ciuda ca n-ai putut fi cu ea in seara asta si-i spui ca, exact cand te pregateai sa vii acasa, a venit patronul si-a dat de baut, era ziua lui sau i-a nascut nevasta, gasesti tu ceva, n-ai mai sunat pentru ca mereu te gandeai ca mai stai cinci minute si pleci, da' ala nu mai pleca si tu crapai de nervi.Si-atunci, vin eu si va-ntreb: asta inseamna sa fii porc? Sa te gandesti la femeia de langa tine? Sa n-o faci sa sufere? Nu cred.

A bientot!

Un comentariu:

  1. de ce mint? din obisnuita. au facut-o o data, au vazut ca merge...dece sa se opreasca? mai nasol e, ca nu ar recunoaste ca au mintit nici daca le-ar da popa cu crucea in cap... si da, am trecut prin asta. si da din nou, inca lupt cu el sa nu mai minta, dar cica nu m-a mintit nici pana acum, cand eu de fapt stiu sigur ca ma minte...
    ce e de facut? razbunare?:)) ar fi ceva, dar nu sunt genu...astept sa vad ce imi rezerva viata :D

    deci da, sunt niste inconstienti si imaturi...

    RăspundețiȘtergere