Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

sâmbătă, 19 martie 2011

Nevasta de imprumut



Saptamana trecuta am apucat sa vad comedia romantica 'Nevasta de imprumut'. Ce pot sa spun ca si prima impresie? Este o super comedie care merita vazuta si de multa vreme nu am mai ras atat de mult.




Danny (Adam Sandler) este un chirurg plastician de succes care se teme sa isi intemeieze o familie sau sa se implice intr-o relatie serioasa. De aceea, Danny o minte pe iubita lui, Palmer (Brooklyn Decker), ca este casatorit si are doi copii, dar ca intentioneaza sa divorteze in viitorul apropiat.




Atunci cand Palmer ii gaseste verigheta ascunsa intr-un buzunar si observa ca barbatul nu are pe degetul inelar de la mana stanga niciun semn care sa indice faptul ca ar purta in mod constant un inel, incepe sa suspecteze ca acesta nu ii spune adevarul si il provoaca sa i-o prezinte pe sotia lui, amenintand sa il paraseasca in cazul in care nu ii va face pe plac.




Dornic sa isi salveze relatia cu tanara pe care o considera femeia visurilor lui, Danny apeleaza la ajutorul asistentei si prietenei sale Katherine (Jennifer Aniston), pe care o roaga sa pretinda ca este sotia lui si ca cei doi copii ai ei sunt rezultati din mariajul lor. Atunci cand minciuna risca sa ii explodeze in fata, doctorul pleaca intr-o vacanta in Hawaii impreuna cu iubita si cu asistenta lui, iar ceea ce se intampla in aceasta locatie exotica le va schimba tuturor vietile...



Incurcate sunt caile vietii si in special dragostea te poate pune in situatii neasteptate. Mai multe detalii va las sa descoperiti urmarind filmul.



Un comentariu: