Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

marți, 29 martie 2011

Viata nu e intotdeauna darnica



Zile intunecate in care iti doresti sa apara in calea ta o raza blanda de soare. Si aceste momente fac parte din viata noastra, care nu este mereu doar un drum presarat cu flori.

Sunt clipe de-a lungul vietii in care te intrebi De ce tocmai eu?, cand pur si simplu nu iti dai seama ce s-a intamplat si cum ai ajuns in situatia respectiva. Viata se pare ca nu e mereu dreapta si nu ne ofera mereu lucruri frumoase.

Dar si lucrurile mai putin placute fac parte din farmecul existentei noastre, tocmai datorita lor ajungem sa apreciem mai mult ceea ce avem si sa pretuim lucrurile simple care ne aduc zambetul pe buze atat de usor, fara sa platim un pret prea mare.




Te-ai intrebat vreodata ce este mai important in viata? O acasa, o avere importanta, un cont gras in banca, o masina ultimul racnet, un iubit/o iubita care sa te inteleaga, o familie...? Si lista poate continua la nesfarsit, in functie de prioritatile fiecaruia dintre noi.

Care e raspunsul in cazul meu? Cel mai important lucru este sanatatea. Si dupa le poti avea pe toate. La ce bun sa ai o persoana draga care sa te iubeasca si sa te inteleaga sau alte lucruri materiale la care altii doar viseaza, daca nu te poti bucura de ele?




In functie de raspunsul pe care l-ati dat la intrebarea de mai sus, analizati acum cat de darnica a fost viata cu voi. Tot in functie de asta ne canalizam si energia pentru a trece mai departe peste lucrurile mai putin placute ivite in cale.

Inchei prin a va spune ca aceste randuri nu trebuie privite din punct de vedere pesimist. Nu doresc sa fie considerat un articol trist, ci dimpotriva, sa va faca sa intelegeti cat de norocosi suntem in comparatie cu alte persoane.

Privindu-i pe altii mai putin norocosi, incepi sa realizezi ceea ce ai primit si sa apreciezi totul in alt mod in jurul tau. Astfel de momente le gasesti mereu, trebuie doar sa le acorzi atentie si sa preiei mesajul pozitiv, care te ajuta sa mergi mai departe.



Bucurati-va de fiecare clipa, zambiti , iubiti si apreciati lucrurile simple care ne aduc bucuria pe chip! Nimeni nu iti cere sa fii fericit tot timpul, pentru ca asta ar insemna ca ascunzi ceva. Cel mai bine e sa incerci sa iti indrepti energia pe lucruri care chiar merita atentia ta.

O seara placuta oriunde te-ai afla si orice ai face !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu