Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

miercuri, 23 martie 2011

Charmul feminin si primavara



Mai mult ca niciodata sunt convinsa ca primavara a sosit. Totul a revenit la viata si ma simt mai plina de energie ca niciodata. Razele soarelui, explozia de culori care ne inconjoara ne aduc zambetul pe buze si ne dorim sa aratam mai bine ca oricand. De cand visez acest moment…Mmmm…Rochii si fustite vaporoase, volane, bluzite realizate din materiale fluide in nuante pastelate, dar si imprimeuri feminine sau nuante puternice care pur si simplu te transforma.



E timpul sa te rasfeti! Invaluie-te in materiale fine, pentru un look sofisticat si modern. Orice tinuta din aceasta primavara trebuie sa fie cat mai feminina, dar se pare ca nu este completa. Pentru a avea o aparite cu adevarat spectaculoasa trebuie alese si niste accesorii pe masura. Detaliile fac diferenta!



Diafane, elegante, pline de feminitate, in culori sublime sau spectaculoase, bijuteriile si accesoriile iti pot transforma tinuta intr-o clipa. V-ati dat seama dat seama despre ce este vorba ? Binenteles, daca am decis sa fim chic in aceasta primavara trebuie sa apelam la ajutorul lui Charm de Paris.


Odata cu aparitia primaverii, Iulia, designerul bijuteriilor si accesoriilor Charm de Paris, ne incanta privirea cu noile creatii. Sezonul de primavara-vara 2011 este unul mai mult decat generos din punct de vedere al culorilor. Practic, totul este permis in materie de nuante: de la alb, gri, bej si pasteluri, pana la culori tari (mov, portocaliu, rosu, albastru, verde). Si acest lucru este valabil si in cazul bijuteriilor si accesoriilor.



Culori vibrante precum rosu, mov, verde smarald, pur si simplu ne ajuta sa avem o atitudine de dive chiar si intr-o zi posomorata de primavara ; totodata foloseste si nuante boeme pentru un look romantic si gingas precum bej, roz pal, bleu pentru a sublinia eternul feminin. Ce poate fii mai glamorous decat o bijuterie sau un accesoriu de primavara cu cristale Swarowski ? Pentru o tinuta clasica, dar foarte eleganta poti apela la perle si Cameo. Fii romantica si poarta siraguri lungi de perle, cu aplicatii! Iar daca stilul tau este clasic, cele mai potrivite pentru tinutele tale sunt colierele scurte, simple. So, what kind of pearl are you?



Vrei sa fii eleganta? Misterioasa? Glamour? Charm de Paris are o bijuterie pentru fiecare stare, pentru a satisface orice stil; aici gasesti o multitudine de idei pentru o aparitie spectaculoasa. Accesoriile te provoaca sa fii originala. Nu trebuie decat sa alegi stilul pe care il vrei. Deci, cine vei fi astazi?



Versatilitatea este reteta perfecta pentru a atrage toate privirile! Indrazneste sa fii mereu alta, optând in fiecare zi pentru un alt stil, care sa spuna mereu o noua poveste despre tine. Indiferent de stilul si personalitatea ta, iata solutia pentru reimprospatarea permanenta a garderobei tale: accesoriile! Este foarte simplu sa dai stralucire unei tinute!

Stii deja ca un accesoriu are “puterea” de a-ti schimba tinuta! Trebuie doar sa incerci si pentru ca meritam trebuie sa alegem un accesoriu pretios, precum o bijuterie care sa ne puna in evidenta frumusetea chipului. Ai curajul sa scoti in evidenta ce ai mai frumos , subliniaza-ti feminitate si zambeste !

Alegeti sa fiti chic cu Charm Paris !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu