Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

sâmbătă, 31 decembrie 2011

Un An Nou cat mai fericit!


Am ajuns si la final. A mai trecut un an cu rele, cu bune, iata-ne din nou la pragul dintre ani. A fost un an bun, dar si cu parti mai putin frumoase peste care am decis sa trec mai departe fara sa incerc sa gasesc raspunsuri la niste intrebari care nu isi aveau sensul.

Nimic nu este intamplator si poate cu trecerea timpului vom gasi raspunsuri la intrebari care in prezent par imposibile.

Anul acesta mi-am dat seama inca o data ca am in jurul meu oameni care ma apreciaza cu defectele si calitatile mele. Cei care nu te percep asa cum esti si incearca macar o secunda sa isi lase amprenta asupra ta, nu consider ca merita atentia cuiva.

Un an cu multe provocari si care totodata m-au facut sa inteleg cine si ce este cu adevarat important in viata si ca pot sa fac mai multe prin propriile mele forte. Asa cum ziceam mereu, nimic nu este imposibil, importanta este dorinta de a realiza acel lucru. Timpul trece mult prea repede, ca sa il pierzi inutil, fiecare secunda este importanta.

In noul an am decis sa imi acord mai mult timp mie si celor dragi mie, sa acord atentie lucrurilor care conteaza cu adevarat in viata. Cea mai mare bucurie pentru anul care vine este ca am programate o serie de calatorii si evenimente la care voi participa si in urma carora voi inerca sa invat cat mai multe. Inseamna enorm pentru mine sa vad locuri si oameni noi, imi place sa invat de la fiecare in parte cate ceva. Desi uneori nu pare adevarat, fiecare om are macar cateva parti bune. Locuri noi, oameni noi, culturi noi, toatea acestea pentru mine sunt posibilitati de explorare de care voi profita la maxim.

Mi-am propus sa evit sa inteleg toate misterele umanitatii si sa ne bucuram ca si pana acum de lucrurile simple ale vietii. Visati, dragi prieteni! Uneori visele pot deveni realitate! Depinde doar de noi daca prind aripi sau nu!

Le multumesc tuturor pentru sustinere si pentru gandurile bune!

Sa avem un an mai bun, senin, plin de noroc pentru toata lumea si la cat mai multe realizari pe toate planurile!

Fie ca noul an sa va aduca mai multe zambete decat intristari, mai multa bucurie decat suparare si mai multe impliniri decat ati visat vreodata !

La multi ani!










4 comentarii:

  1. Iti doresc sa gasesti sub brad tot de ce ai nevoie: dragoste, implinire, liniste sufleteasca. Fie ca intradevar anul 2012 sa fie mai bun si mai plin.

    La Multi Ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru urari:) Sa ne fie cat mai bine si cu cat mai multe dorinte de venite realitate :***

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc ;) Un an cat mai bun sa ai :)

    RăspundețiȘtergere