Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

duminică, 4 decembrie 2011

Cel mai frumos cadou : nasterea unui copil


Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.

Un copil este lucrul cel mai de pret din viata fiecaruia si nasterea acestuia aduce o mare bucurie odata cu sosirea lui. A venit momentul sa vorbim astazi despre copii si despre nasterea acestora.

Poate nu sunt cea mai indicata persoana care sa vorbeasca despre nastere, avand in vedere faptul ca nu am inca copii. In ultima perioada, mai bine zis in ultimul an, m-am bucurat alaturi de prietenele mele care au trecut prin asta. Nasterea unui copil le-a schimbat viata intr-un mod foarte favorabil. Odata cu aparitia bebelusului ti se schimba prioritatile si devii mult mai responsabil pentru toate actiunile tale.

Ma uit la ele si se vede ca se simt implinite, fericite impreuna cu cei dragilor. Nasterea bebelusilor le-a ajutat sa isi contureze mai bine scopul in viata. Nasterea unui copil te schimba, devii mai protectoare, simtul matern se declanseaza automat, te bucuri si cresti alaturi de copilul tau. Cel mai frumos lucru care se poate intampla in momentul in care ai copii este sa te bucuri odata cu el de toate etapele prin care trece. Retraieste-ti copilaria alaturi de el.

Niciodata nu cred ca ne vom simti pregatiti pentru aparitia unui copil. Initial ai impresia ca nu poti fii responsabil pentru toate faptele tale, dar de-a lungul celor noua luni de sarcina ti se schimba gandirea. Nasterea este un moment dificil, din punctul meu de vedere, dar totodata placut prin aparitia bebelusului pe lume. Intr-adevar nasterea poate parea pana la un punct o ecuatie cu prea multe necunoscute, dar cu putina perseverenta, probabil ca teama fata de acest moment important din viata mea va disparea.

Testul de sarcina este cea mai la indemana metoda la care apelam in momentul in care simtim ca apar semne ca vom deveni mamici.

Am descoperit un site pentru bebelusi,Qbebe, unde gasiti o groaza de sfaturi daca sunteti mame sau va pregatiti pentru asta.

Mai multe sfaturi gasiti aici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu