Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Modele de rochii de mireasa potrivite


Imi plac la nebunie povestile de dragoste si ma bucur de fiecare data cand vad doi oameni care se iubesc cand decid sa isi uneasca destinele. Planificarea nuntii in viata unei femei incepe foarte devreme, probabil odata cu povestile nemuritoare pe care le citim in copilarie. Fata cea mica a Imparatului se casatoreste cu Fat-Frumos si au parte de o nunta de vis la care tot poporul participa si sarbatoreste.

Fiecare dintre noi a visat inca de mica la un model de rochie de mireasa, o rochie alba, diafana, care sa te ajute sa arati spectaculos in aceea zi speciala.

Rochiile de mireasa fac parte din categoria acelor elemente sau obiecte care au o insemnatate foarte mare pentru fiecare dintre noi. Este foarte importanta pentru fiecare mireasa si face parte din visul fiecareia. Desi eu am trecut de aceasta etapa si mi-am gasit modelul de rochia de mireasa potrivita pentru mine, imi face placere sa admir colectiile noi din acest domeniu si sa va dezvalui noi modele de rochii de mireasa.


Mereu am admirat acele femei care in ziua nuntii incearca sa isi puna amprenta personala asupra tinutei sale, indiferent ca vorbim despre o persoana simpla si naturala, una noncomformista sau foarte eleganta.

Ideea de a imbina clasicul cu modernul, vechiul cu noul, elegantul cu practicul. mi se pare foarte potrivita in alegerea modelului rochiei de mireasa. Acest lucru trebuie sa se reflecte si in stilul nuntii.

In momentul in care pornesti in cautarea modelului de rochie de mireasa, trebuie sa ai in minte cateva puncte de repere : daca vrei sa fie alba sau ivory, daca vrei tip sirean sau printesa, dantela sau alegi voal si multe alte detalii care te vor ajuta sa gassti rochia visata.

Modalitatea cea mai la indemana de a alege rochia perfecta este de a incerca cat mai multe modele de rochii de mireasa. Numai incercand veti observa care model de rochie de mireasa te avantajeaza.

Dragele mele, pentru acelea dintre voi care in curand isi vor uni destinele cu alesul inimii am pregatit o serie de modele de rochii de mireasa. Poate va ajuta in luarea deciziei.

Mai multe modele de rochii de mireasa gasiti aici.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu