Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

joi, 8 decembrie 2011

Stilul meu de moda


Sunt mai mult decat fericita in ultima vreme trebuie sa recunosc pentru ca am ajuns in sfarsit sa fac ceea ce imi place. Pentru astazi am mai pregatit o surpriza. In urma cu ceva timp am scris un articol despre stilul meu de moda. Mi-a facut mare placere sa vorbesc despre tips & tricksurile mele, despre ce inseamna moda pentru mine.

Sunt o femeie ca oricare alta, careia ii place sa arate bine indiferent de momentul zilei si mereu sunt in cautare de provocari in ceea ce priveste moda.

Nu pot afirma ca sunt o persoana extravaganta, pentru mine eleganta poate fii reprezentata si printr-o tinuta formata dintr-o rochie de tricot, pe corp, o pereche de cizme cu toc gros si o geaca de piele. Binenteles daca accesorizam corespunzator, va fi un look foarte cochet.

Pasiunea mea au fost si vor ramane rochiile. Indiferent de model, ador sa port rochie. Scurta, lunga, pe corp, baby doll, cu volane sau fara, nu conteaza, toate sunt in topul preferintelor.

Consider rochia a fi acel element care ofera femeii posibilitatea de a-si sublinia frumusetea, eleganta intr-un mod foarte sublim. O rochie simpla si o pereche de pantofi cu toc, un sacou cambrat te vor ajuta sa ai un look office. Seara, o pereche de botine colorate, o rochie nude si o capa calduroasa te transforma in aceea diva glam care va atrage toate privirile.

O rochie potrivita si o pereche de pantofi cu toc sunt un must have pe care orice femei trebuie sa il aiba in garderoba.

Stilul meu este o combinatie intre elegant si casual, depinde foarte mult de starea mea de spirit. Nu va imaginati ca am chef in fiecare zi sa alerg spre birou foarte cocheta , in pantofi cu toc. Sunt zile cand pur si simplu aleg o pereche de blugi, o camasa si eventual o vesta cu croi barbatesc .

La mine totul se raporteaza la starea de spirit. Daca te simti bine, arati bine. Este o vorba foarte adevarata. De multe ori ma mai folosesc de mici trucuri. In zilele mele nu tocmai bune, aleg sa ma imbrac in culori precum albastru electric, rosu, verde crud, portocaliu, pentru ca ma binedispun pe loc. Imi dau energia necesara pentru a trece peste o zi de munca cu brio.


Restul articolului il gasiti aici.



2 comentarii: