Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

vineri, 6 mai 2011

La multi ani, Cristina!





Luna mai este considerata o luna a florilor, cand zilele insorite de sfarsit de primavara ne fac sa zambim si ne umplu de energie! Caldura soarelui, mireasma florilor, multitudinea de culori si energia emanata la tot pasul ne fac sa ne dam seama ca viata e frumosa si merita traita la maxim fiecare clipa!

Azi e ziua Cristinei si am tinut sa va impartasesc acest mic secret. Prietenia e o floare ce nu infloreste la margine de drum. Chiar nu sunt vorbe in vant, e destul de greu sa gasesti persoane care sa iti fie alaturi si cu care sa te intelegi, dar cel mai greu e sa ii pastrezi.

Draga Cristina, desi esti la mare departare de noi iti uram La multi ani! si sa te bucuri de tot ce e mai frumos in viata alaturi de cei dragi! Impreuna cu fetele iti uram sa fii sanatoasa, plina de energie si inspiratie, sa te simti mereu apreciata si iubita! Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet! Sa va bucurati de micul miracol ce a aparut in viata voastra!



Si pentru bebe avem un mesaj :D

Ursitoarele sa-ti puna
'Colo sus o vorba buna:
Sa fii bun si sanatos,
Sa cresti mare si frumos.'

Pentru mamica un buchet de flori vitual, multe imbratisari si pupici din partea noastra!







PS: Draga, am analizat horoscopul floral, fiind in luna mai si tu se pare ca esti MAC. :P:P:P

Macul - 6, 15, 24

Caracteristici generale

O floare care isi cauta echilibrul. Uneori el este gasit si atunci este de nezdruncinat, alteori este doar atins si imediat pierdut. Aceasta persoana nu poate trai singura. Are o nevoie interioara de a impartasi, de a colabora, de a pune in comun. Nevoia de relatii nu porneste ca la Iris din extrovertire si dorinta de a se pune in valoare, ci dintr-o profunda cunoastere a naturii umane.

Aceasta persoana este atrasa intr-un mod generos de semenii sai pe care doreste sa-i cunoasca. Are o buna psihologie si reuseste sa-si dea seama de calitatile si potentialul unui om. Rareori se inseala in judecatile sale. Adesea poate avea darul intuitiei in legatura cu persoane sau evenimente, dar care izvoraste din aceasta sensibilitate in legatura cu natura umana.

Faptul ca este un fin psiholog o ajuta sa iasa cu bine din situatii delicate care ar fi necesitat compromisuri sau rupturi neplacute. Sensibila, rafinata se cufunda adesea in meditatii si contemplatii legate de viata si oameni. Nevoia de armonie si echilibru, satisafacuta sau nu, o face sa doreasca sa se organizeze mai bine pentru a preintampina disfunctionalitatile ivite datorita indisciplinei sau abaterii de la propriile repere. Se acuza in permanenta ca nu face ce trebuie sau ca nu si-a respectat o norma personala de conduita. Are nevoie de incurajari in acest sens si de o persoana care sa o ajute sa se pozitioneze pe drumul pe care si-l doreste.


In dragoste este romantica si viseaza la o iubire ca in basme. Partenerul de viata trebuie sa insumeze multe insusiri pozitive in ochii acestei persoane, pentru a fi agreat. Simtul estetic foarte exigent isi spune aici cuvantul. Pretentiile mari isi gasesc greu materializarea, dar pentru ca cu timpul devine mai indulgenta si pentru ca nu suporta singuratatea se poate ajunge la un optim si poate gasi in final ceea ce cauta.

Caracteristica: Sensibilitate

Compatibilitate: Trandafirul, Papucul-doamnei





La Multi Ani, Cristina!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu