Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

duminică, 9 ianuarie 2011

De ce bărbaţii se însoară cu scorpii?




Zilele trecute eram cu prietena intr-o librarie din centrul orasului si cautand niste carti interesante, mi-a captat atentia un titlu De ce bărbaţii se însoară cu scorpii?. Desi este o aparitie mai veche, reprezinta o lectura extrem de lejera, de practica, de ADEVARATA.

Imediat am luat cartea si am rasfoit cateva pagini. Eram convinsa ca este vorba despre o poveste siropoasa dintre un tanar naiv cuprins in mrejele unei femei fara scrupule, in cautarea unei surse de putere.

Dar...se pare ca m-am inselat si ma bucur ca am descoperit aceasta carte. Se vorbeste foarte mult despre respectul de sine si reprezinta ,,un manifest pentru independenţa femeilor ce se simt zilnic călcate în picioare.“

,,De ce bărbaţii se însoară cu scorpii nu este o altă carte de genul «cum să pui mâna pe un soţ». În niciun caz nu ai să găseşti în cartea asta o sugestie cât de mică cum că nu poţi fi o femeie completă până nu îţi găseşti «jumătatea». Dimpotrivă. Vei vedea că vom sfărâma convenţiile, te vom ajuta să înţelegi mai bine de ce unele relaţii nu duc nicăieri şi vom moderniza concepţiile tale referitoare la modul în care îşi alege un bărbat sufletul pereche... Scoate-ţi pantofii din picioare, aşază-te confortabil şi pregăteşte-te pentru o discuţie serioasă, ca între fete.“

Sherry Argov


Noi, femeile din ziua de azi, avem un curaj nebun. Ne propunem să avem familie, carieră, fericire, linişte, ritm rapid şi tinereţe veşnică. Cum să facem să le putem avea pe toate? Veti descoperi pe parcurs. Important este sa fim constiente de valoarea noastra, sa fii mereu cu fruntea sus indiferent de situatie si sa incerci sa gasesti o solutie pentru orice dilema.

Cartea e formidabila. Iti arata cum gandesc barbatii. In primul rand te ajuta sa intelegi relatiile, iar in al doilea rand iti arata cum sa nu te lasi calcata in picioare. Este o carte care te invata sa iti stabilesti proritatile si sa duci la bun sfarsit planul de realizare al acestora. Reprezinta ghidul femeilor care se apreciaza pe sine, au coloana vertebrala si mereu isi impun punctul de vedere.


Uneori poate este bine sa fim si niste scorpii cu coloana vertebrala.Desi cum am spus, este o aparitie mai veche, merita citita :)


Un comentariu: