Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

duminică, 7 noiembrie 2010

Lucruri simple


Imi place...............

sa iubesc.

sa zambesc.

sa imi petrec timpul liber cu prietenii.

sa calatoresc, sa vad locuri noi si sa cunosc oameni noi.

sa ascult muzica, ma relaxeaza enorm mai ales dupa o zi de munca.

inghetata cu aroma de fistic.

sa invat lucruri noi si folositoare.

sa primesc o imbratisare in fiecare seara.

sa vad oameni fericiti care se bucura de viata.

sa aud vesti bune.

arta fotografiei.

si lista ar putea continua................

Intotdeauna mi-au placut lucrurile simple, nu m-am dat in vant dupa lucruri sofisticate. Ma fascineaza acele mici bucurii ale vietii, precum: o raza de soare care iti incalzeste obrazul intr-o dimineata racoroasa de toamna, o plimbare in parc cu alesul inimii, un zambet sincer din partea cuiva drag,nazbatiile facute de un copil,o floare, o melodie frumoasa, o bucatica de ciocolata si alte lucruri simple carora nu le acordam importanta.
Lucrurile complexe au la baza imbinarea mai multor parti simple.Complexitatea vietii depinde de modul de apreciere al acestor lucruri simple, care iti pot schimba dispozitia instant. De cate ori nu vi s-a intamplat sa va treziti morocanosi dimineata si sa auzi la radio o melodie care pur si simplu iti aduce buna dispozitie?

Apreciez oamenii simpli,care nu au nimic de ascuns si care nu isi etaleaza fitele. Eleganta unei femei nu consta in geanta de cateva mii de euro sau rochia de la un super brand, consta in atitudinea ei si in gusturile pe care le are. Pentru mine eleganta reprezinta simplitate.

Totul are si o parte buna si mereu trebuie luata in considerare partea plina a paharului.

Aprecierea lucrurilor simple te fac sa intelegi ca in viata nu consta totul in bani, averi si fericirea nu rezulta din conturile bancare. Poti realiza ca viata este un dar, care trebuie apreciat si poate fii frumoasa daca te bucuri de fiecare particica, oricat de simpla ar fii ea.

Bucurati-va de fiecare zambet,fiecare sarut,de o floare sau de orice altceva care vi se pare ca merita atentia voastra!

Sa aveti o zi cat mai insorita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu