Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

duminică, 14 noiembrie 2010

Bijuterii de suflet


Se anunta a fii o zi frumoasa de duminica si pentru azi m-am gandit sa va infrumusetez si mai mult ziua cu bijuteriile Charm de Paris.




Este cunoscut deja faptul ca imi plac foarte mult si sunt o mare admiratoare a acestui brand. Probabil ca sunt o persoana mai atipica, pana sa descopar minunatiile Charm de Paris nu eram foarte atrasa de bijuterii si chiar nu le acordam foarte mare atentie.

De fiecare data cand realizeaza cate ceva nou, Atena ma uimeste in modul cel mai placut cu rezultatele muncii sale. Bijuteriile sunt foarte feminine si rafinate, pietrele Swarowski si perlele folosite sunt scoase in evidenta in cel mai frumos mod prin combinatiile realizate.




Pasiunea investita, creativitatea si atentia maxima acordata fiecarei bijuterii sau accesoriu in parte duc la rezultate minunate, care au facut fericite de foarte multe ori doamne sau domnisoare in diverse momente speciale ale vietii. Cu Charm de Paris nici domnii nu sunt lasati mai prejos. In colectiile Charm de Paris se gasesc butoni si alte accesorii ,care ar putea sublinia si mai mult eleganta masculina.





Sloganul 'Charm de Paris...made it with love!' poate fii inteles mai bine dupa ce ajungi sa o cunosti pe creatoarea acestor bijuterii de suflet. Imi place naturaletea si modul in care trateaza realizarea fiecarei bijuterii sau accesoriu in parte. Charm de Paris nu are un anume segment de piata, oferind o gama foarte larga de produse de la bijuterii si accesorii romantice,vintage,casual pana la cele mai sofisticate dorinte ale clientelor.








Fiecare clienta este speciala pentru Charm de Paris si se incearca de fiecare data ca prin bijuteriile sau accesoriile solicitate sa fie creata o concordanta intre stilul/personalitatea celei care le va purta si rezultatul Charm de Paris.







Asa cum si gama de doamne si domnisoare care apeleaza la Charm de Paris este foarte variata si bijuteriile pe care le puteti gasi va pot ajuta sa va creati de la o tinuta jucausa,naturala,foarte boema, pana la una foarte chic,in care eleganta si feminitatea sunt subliniate la maxim.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu