Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

miercuri, 25 august 2010

Make up made by Oana Pircea

Saptamana trecuta am mers la proba pentru machiajul de mireasa. Eu sunt o persoana care de obicei nu se machiaza,dar nici nu sunt impotriva machiajului. Imi place foarte mult sa vad fete sau femei machiate,dar in cazul meu, comoditatea este cuvantul cheie. Zilnic, pe fuga,fiind mai tot timpul, folosesc niste rimel si putin gloss si sunt gata.

Insa am decis ca in momentul in care voi fii mireasa voi incerca sa am un machiaj mai indraznet. Dupa multe "amenintari", saptamana trecuta am ajuns in sfarsit la Oana pentru proba de make up.

In timpul sedintei de machiaj nu am vazut nimic, pur si simplu am asteptat pana la final. Oana a folosit pentru acest machiaj mai multe nuante de lila/mov pentru a evidentia ochii si un blush care mie sincer mi-a placut la nebunie.

Rezultatul a fost excelent, la final cand m-am uitat in oglinda am zis WOW. Mi se parea ca nu sunt eu, dar in sensul bun al cuvantului.

Mi-am dat seama ca pentru asta trebuie sa ai talent si Oana nu duce lipsa din acest punct de vedere. Totul este o adevarata arta din punctul meu de vedere, trebuie sa stii sa evidentiezi ce are persoana din fata ta mai frumos si sa incerci sa ii maschezi defectele.

Abia astept the big day! Kiss












2 comentarii:

  1. Cat mi-ar placea sa fiu si eu capabila sa realizez blending,incat sa pot obtine ideea de suprapuneri de volum si senzatia de "adancime" din pliu.De gene nu mai zic,fac curent :)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc! daca veri mai multe informatii poti contacta direct make up artistul : http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1790359496&v=wall

    kisses

    RăspundețiȘtergere