Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

marți, 4 septembrie 2012

Love and mariage ♥


4 septembrie 2010...Deja au trecut doi ani si nu imi vine sa cred. Parca ieri eram amandoi emotionati si am decis sa pornim impreuna pe acelasi drum. Acum doi ani am devenit o familie. Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva.

In momentul in care decizi sa faci acest pas toata lumea te intreaba daca s-a schimbat ceva. Si daca stau sa ma gandesc acum dupa doi ani...Am aceeasi parere : am ramas aceeasi 'nebuni indragostiti', carora le place sa isi petreaca fiecare secunda libera impreuna, care se bucura de lucruri simple si care isi doresc mereu sa realizeze imposibilul impreuna. Casatoria ne-a unit mai mult si pe zi ce trece observ ca acest sentiment se intensifica si cxel putin in ultimul an pot spune ca am avut sprijinul sotului meu la fiecare pas, fara sa se indoiasca o clipa ca nebuniile mele vor avea sau nu un rezultat :)

Dragul meu,  ce imi doresc pentru urmatorii ani? Sa ramanem la fel indiferent de ce ne va rezerva viata, sa fim sanatosi si...sa vedem ce ne va rezerva viitorul apropiat ♥ 

I ♥ U , baby :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu