Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

marți, 22 noiembrie 2011

Influente de sezon


O veste buna pe ziua de azi :D Inca un articol scris de mine a aparut in Stil Feminin. Sa parcurgem lectia de stil de astazi impreuna !


Catifea, stofa, matase, voal, denim, piele, tricot, un amalgam de texturi. In acest sezon totul este permis atat timp cat stii sa le combini intre ele.

Toamna este sezonul in care deja frigul incepe incet, incet sa isi lase amprenta si odata cu aparitia lui trebuie sa scoatem si hainele mai groase din dulap.

Sa parcurgem impreuna o noua lectie de stil. Tema zilei de azi ? Tendintele sezonului toamna - iarna.


Sa incepem cu zona unde putem jongla cel mai mult si se pot realiza cat mai multe combinatii : hainele. Materialele preferate ale sezonului rece sunt : catifea, tricot, stofa, denim, piele, dar se pot folosi si materiale mai suave pentru a indulci tinuta, precum : matase, voal sau dantela.

Trebuie sa tinem cont de anumite reguli inainte de a combina aceste texturi. De exemplu, catifeaua este un material greu si este de preferat sa se foloseasca mereu in combinatie cu materiale de textura usoara. O fusta de catifea va fii completata mereu de o camasa de matase.


Continuarea o gasiti aici.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu