Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

marți, 13 septembrie 2011

Viata, cel complicat dar primit




Totul în viaţă este numai semne. Universul este creat într-o singură limbă pe care toată lumea o înţelege, dar acum a uitat-o.

Când toate zilele sunt egale înseamnă că oamenii au încetat să vadă lucrurile bune care au apărut în viaţa lor de câte ori soarele traversează bolta.



Dragostea rămâne. Doar oamenii se schimbă. Mereu îţi faci prieteni noi şi nici nu trebuie să stai cu ei zi de zi. Când ne vedem tot timpul cu aceleaşi persoane, ele ajung să facă până la urmă parte din viaţa noastră. Şi cum ele fac parte din viaţa noastră, încep să vrea să ne-o schimbe. Dacă nu eşti aşa cum vor, se enervează. Fiindcă toată lumea are o noţiune exactă despre cum trebuie să ne trăim viaţa. Şi nimeni nu ştie cum trebuie să-şi trăiască propria-i viaţă.



Fiecare primeşte un nume când se naşte, dar trebuie să fie în stare să-şi boteze viaţa cu un cuvânt care să-i dea un sens.

Fiecare zi din viaţa omului este o noapte întunecată. Nimeni nu ştie ce se va întâmpla în următorul minut şi chiar şi aşa oamenii merg înainte. Pentru că ei cred. Pentru că au credinţă.

Viaţa este uneori foarte zgârcită: trec zile, săptămâni, luni şi ani fără să simţi nimic nou. Totuşi, odată ce se deschide o uşă, o adevărată avalanşă pătrunde prin spaţiul deschis. Acum nu ai nimic, iar în clipa următoare ai mai mult decât poţi accepta.




Există totdeauna o întâmplare în viaţa noastră care este responsabilă de faptul că am încetat să mai progresăm.

Viaţa este un joc dur şi halucinant, viaţa înseamnă salturi cu paraşuta, înseamnă risc, înseamnă să cazi şi să te ridici, înseamnă alpinism, înseamnă voinţa de a ajunge în punctul tău cel mai înalt şi a te simţi nemulţumit şi neliniştit când nu reuşeşti să o faci.




Găseşte curajul de a fi tu însuţi, chiar dacă încă nu ştii cine eşti!




2 comentarii:

  1. da,toti te schimba doar prin faptul ca exista pe langa tine,dar vor sa te schimbe si dupa ce te-au marcat pe veci

    Alexandra @
    shoependant.blogspot.com

    p.s. Check my giveaway with elf products !!
    http://shoependant.blogspot.com/2011/09/almost-100-followers-giveaway-produse.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca am inteles cine sunt,dar inca invat sa fiu eu insumi...Imi place sa fiu ca mine ;)

    "Fiecare primeşte un nume când se naşte, dar trebuie să fie în stare să-şi boteze viaţa cu un cuvânt care să-i dea un sens."- mi-a placut la nebunie ideea

    RăspundețiȘtergere