Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

miercuri, 14 septembrie 2011

L'atelier Bijou



Henri Rousseau spune :” Nimic nu ma face mai fericit decat sa observ natura si sa pictez cee ce vad. “. La fel se poate spune si in cazul meu, nimic nu ma poate face mai fericita decat sa descopar partea frumoasa a lucrurilor si sa va impartasesc diverse secrete.





Prin natura sa, omul tinde intr-un fel sau altul sa introduca in viaţa sa frumosul. A venit toamna si mai mult ca niciodata simt nevoia sa va impartasesc lucrurile minunate pe care le observ in jurul meu. De curand am facut cunostiinta cu creatiile realizate in L’Atelier Bijou.








Feminitate, gingasie, eleganta, mister, puritate, originalitate…Toate astea nu ar fii de ajuns sa exprime in cuvintele primele mele ganduri cand am vazut creatiile L’Atelier Bijou. Matase si materiale fine, nuante pastelate sau chiar in culori puternice pline de pasiune, bijuteriile acestea te vrajesc pe loc.

Recunosc…Am o slabiciune in cazul bijuteriilor L’Atelier Bijou: colierele. Dintre toate bijuteriile pe care le-ai putea alege, colierul poate avea cel mai vizibil impact asupra intregii tale infatisari. Sa luam o rochie neagra simpla, de cocktail, de exemplu. Fara accesorii, este aproape o uniforma sobra. Imbracata cu o rochie neagra simpla si lipsita de accesorii, poti disparea in multime, daca nu esti atenta.

Dar adauga un un colier fabulos, care atrage atentia. Vei iesi imediat din anonimat.




L'Atelier Bijou este locul pentru femeia increzatoare, sofisticata, independenta, cu personalitate, care stie ca aspectul fizic conteaza si care acorda o mai mare atentie detaliilor si accesoriilor.

Accesoriile create de L'Atelier Bijou te vor scoate mereu în evidenta. Unice, surprinzatoare, elegante prin simplitatea lor, atragatoare, moderne. Daca ţii mereu pasul cu moda si esti în trenduri, cu siguranta vei gasi aici accesoriile care sa-ţi completeze tinuta şi care sa se muleze pe stilul tau.




Una dintre cele mai mari pasiuni ale femeilor sunt fara indoiala bijuteriile, indiferent de eveniment. Fiecare dintre noi are acasa cate o "caseta cu bijuterii" sau chiar mai multe in care ne punem micile noastre accesorii sclipitoare, care ne insotesc la fiecare iesire. Eu de exemplu nu pot pleca de-acasa fara cercei, ma simt parca as fi lipsita de feminitate





Bijuteriile sunt acel ceva care ne face sa ne simtim mai frumoase, care vorbeste foarte mult despre noi, despre stilul si despre personalitatea noastra. De aceea e important sa stim cum trebuie sa le purtam, sa creem un impact maxim si sa ne punem mai bine in valoare prin intermediul lor.






Accesoriile pot construi sau distruge o tinuta. Actualizeaza-ti aspectul cu o bijuterie interesanta. Un colier supradimensionat poate imbunatati aspectul tau sau poate distrage atentia de la un top frumos. Incearca sa scoti in evidenta o tinuta, dar incearca sa fii subtila, chiar si cu un colier supradimensionat.





Poarta coliere mari la tinute simple care nu prezinta modele in designul materialului. In acest fel, bijuteria va fi mai bine pusa in valoare. Poti asorta colierele mari si la rochite foarte decoltate sau fara bretele, pentru a-ti sublinia mai bine linia bustului.




Va las in continuare sa va bucurati privirile cu aceste minunatii realizate I L’Atelier Bijou! A bientot!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu