Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

duminică, 4 septembrie 2011

Primul an impreuna


Orice poveste incepe intotdeauna cu A fost odata ca niciodata...Si restul povestii depinde doar de protagonistii acesteia. Asa a fost si un cazul nostru...O tanara domnita si-a intalnit printul. Ea, mereu visatoare, pasionata de tot ceea ce tine de frumos, un copil care se bucura de orice lucru simplu a fost fascinata pe loc de tanarul cu ochii ca cerul. El, o fire mai realista, este punctul de echilibru, mereu analitic, incapatanat sa reuseasca tot ce isi propune.

Inceputul povestii noastre este simplu....S-au vazut...S-au placut....El, un pic timid, a facut primii pasi...Si asa a debutat dragostea noastra cu pimul sarut, prima intalnire cu emotii, Iubirea vine pe neasteptate si pleaca la fel, dar la noi a ramas pentru totdeauna.

Impreuna am crescut, impreuna am trecut peste bune si rele, impreuna ne-am bucurat de ceea ce ne-a oferit viata pana acum si tot impreuna ne facem planuri pentru clipele care urmeaza.Sa iubesti nu e nimic. Sa fii iubit e ceva. Sa iubesti si sa fii iubit e totul. Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi.

Sa ai pe cineva alaturi pe care sa-l poti iubi si in care sa te poti increde la fel ca in tine insuti sunt cele mai pretioase cadouri pe care viata ti le poate oferi.

Cand intalnesti iubirea, te schimba radical, te face mai bun, mai frumos, mai optimist, te face sa vezi totul in culori mai vii si sa realizezi ca viata este frumoasa tocmai pentru ca simti acest minunat sentiment, ce ne infrumuseteaza si ne aduce multa iubire si caldura.

Se spune ca primul an de casatorie este o proba de foc, dar in cazul nostru nu a fost deloc asa. Intr-adevar nu a fost totul numai lapte si miere, dar trebuie sa recunoastem ca nici noi nu suntem cele mai romantice persoane de pe Planeta.

Nici nu imi dau seama cand a trecut primul an de casnicie. Sa fim sanatosi si sa ne bucuram impreuna de viata si de lucrurile pe care ni le ofera!

La multi cat mai multi ani impreuna!...De fapt la o viata cat mai implinita si fericita impreuna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu