Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

duminică, 18 septembrie 2011

A mai trecut o zi...


Zilele astea am avut parte de atatea shimbari, care mai de care mai interesante. Mi-am dat seama intr-un timp atat de scurt cat de greu este sa iei o decizie de care poate va depinde atat viata ta , cat si influenta pe care o va avea aceasta decizie asupra celor din jurul tau.

Inevitabil, oricat de neimportanta consideri prezenta ta in anumite locuri, cineva acolo iti va simti lipsa. Cand vin momente in care trebuie sa te decizi care este urmatorul pas, viata nu mai pare asa de amuzanta. In jurul tau nu mai curge lapte si miere, treptat totul se transforma din roz intr-o nuanta neutra. Atatea planuri, atatea solutii... si singurul raspuns depinde doar de tine.



Mda... se anunta un viitor mai bun, dar oare suntem pregatiti sa facem pasul urmator? Oare vom reusi sa trecem peste aceste obstacole? Brusc, mi-am dat seama ca nu este atat de usor sa o iei de la capat chiar daca asta iti doresti atat de mult.

Stiu ca nimic nu este imposibil, eu fiind mereu deschisa la nou indiferent de rezultat, dar acum nu mai depinde doar de mine. Curajul este capacitatea de a te purta asa cum trebuie , chiar daca esti pe jumatate mort de frica.





Toate visele ni se pot indeplini, numai daca avem curajul sa le urmam. Asta cred cu tarie, dar oare visul meu este cel mai bun lucru pentru mine?

Pentru a lua decizii destepte, trebuie sa tinem cont nu numai de lume asa cum este ea acum, ci si de lume asa cum va fii ea in viitor.

Fericirea se construieste din decizii corecte, care te conduc spre un rezultat maxim. Teoria o cam stie toata lumea, cam greu cu practica.




Ma uit pe fereastra si afara este inca o zi frumoasa de toamna. Soarele straluceste pe cer si poate o plimbare ma va ajuta sa imi pun gandurile in ordine.

Sa aveti o zi plina de zambete in continuare si bucurati-va de fieare clipa!




4 comentarii:

  1. Sper sa iei deciziile corecte ca sa gasesti fericirea suprema.Ma bucur ca fericirea ta ti-o construiesti,da nu astepti sa-ti cada din pot...

    Sa ai o zi superba!

    Frumoase poze ca de obicei )))

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc :D si tu sa ai o duminica placuta in continuare ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Citind postarea ta,mi-am găsit gandurile asternate...


    Felicitări!

    Îți doresc ca fiecare zi sa fie cat Mai infloritoare si sa Te bucuri de lucrurile marunte,cele de valoare se pierd in timp!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru cuvintele frumoase. indiferent de probleme si ganduri, pana la urma toti ne regasim sub aceleasi cuvinte ;) o zi frumoasa sa ai :)

    RăspundețiȘtergere