Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

luni, 7 februarie 2011

Targ de nunti 4 - 6 februarie



Planificarea nuntii in viata unei femei incepe foarte devreme, probabil odata cu povestile nemuritoare pe care le citim in copilarie. Fata cea mica a Imparatului se casatoreste cu Fat-Frumos si au parte de o nunta de vis la care tot poporul participa si sarbatoreste.
Si odata cu nunta lor incep sa apara si planurile noastre: o rochie alba cu o trena lunga de dantela, o multime de invitati, o petrecere memorabila. Sunt lucruri la care ne gandim parca dintotdeauna, foarte familiare, numai ca, tocmai atunci cand sunt pe cale sa devina realitate, totul se complica.
Intre 4 - 6 februarie a avut loc la Iulius Mall cel mai mare targ de nunti din Timisoara si bineinteles ca nu puteam rata asemenea ocazie. Astfel de evenimente sunt foarte utile pentru cei care doresc sa isi uneasca destinele. Pot afla raspunsuri si solutii la problemele de organizare pe care le intampina.

Tot ceea ce trebuie sa stii atunci cand esti pe cale sa te casatoresti, de la rochii de mireasa, buchete de mireasa, pana la restaurant, muzica si fotografi poti descoperi la astfel de evenimente.





Spre deosebire de anul trecut, cand am mers la acest targ in calitate de viitoare mireasa, anul acesta am facut parte din tabara cealalta. Charm de Paris, Marguerite si Special Event au organizat un stand superb pentru cuplurile de indragostiti care au decis sa se casatoreasca anul acesta.

De ce sa iti bati capul cautand in zeci de locuri si navigand pe sute de site-uri cand le poti avea pe toate intr-un singur spatiu prietenos? De la bijuterii si accesorii charmante lucrate manual cu perle si cristale Swarovski, rochii diafane pentru toate gusturile din ultimele colectii La Sposa, pe care le puteti gasi in cadrul salonului Marguerite si pana la atmosfera romantica creata de Special Event prin decoratiunile folosite, toate le puteati gasi la standul nostru.









Daca marele eveniment a avut loc si anume cererea in casatorie, ei bine sa stiti ca emotiile nu s-au oprit aici. Urmeaza organizarea nuntii si desi petrecerea dureaza doar o noapte, totusi pasii organizatorici sunt numerosi si… pretentiosi.

Inainte de orice este indicat sa va cumparati mai multe reviste despre nunti si sa va abonati pe reviste online de nunti si forum-uri, astfel incat sa va informati din mai multe surse, inclusiv straine. Aceasta informare este necesara pentru a va definitiva ideile, pentru a gasi un stil de nunta pe placul vostru, o tema care va multumeste, idei de decoratiuni, buchete, rochii si alte detalii ale nuntii. Apoi puteti alege stilul nuntii pe care il doriti.







A fost o experienta placuta si clipele petrecute de fete in cadrul targului au fost nemaipomenite; multa veselie, zambete si atmosfera prietenoasa au fost la loc de cinste. Se pare ca din nou am avut parte de un weekend foarte frumos alaturi de prieteni dragi!







Pentru informatii si oferte puteti apela la urmatoarele adrese de contact:


bijuterii si accesorii - Charm de Paris

rochii de mireasa - Marguerite

decoratiuni si aranjamente florale - Special Event



Un comentariu: