Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

vineri, 18 februarie 2011

La multi ani doar pentru mine!







18 februarie. O zi speiala de fiecare data. Astazi este ziua mea si am mai bifat inca un an pe calendarul vietii. Ma bucur sa ii stiu pe cei dragi aproape si sunt foarte entuziasmata....De altfel ca de obicei, cand are loc un eveniment special. :D

Zilele de nastere sunt momente speciale cu o semnificatie aparte pentru fiecare dintre noi. Nu reprezinta momentul cand tragi linie si faci bilantul actiunilor realizate si al esecurilor. Trebuie sa priveste partea buna si sa mergi mai departe chiar daca nu totul este perfect.

Mmmm....se pare ca incep sa filosofez :))) Poate varsta e de vina sau pur si simplu spun asta pentru ca am inceput sa descopar care sunt cu adevarat lururile care merita si care ma fac fericita. Fiecare secunda este pretioasa si nu trebuie pierduta pe lucruri inutile. Stiu ca nu tot timpul este posibil, dar cu rabdare fiecare ajungem unde ne dorim.

Devin mai inteleapta o data cu varsta?!?!...Nope :P. Este doar o iluzie. Indiferent de varsta, mereu incerc sa imi pastrez acelasi entuziasm si aceeasi placere de a trai fiecare clipa cu intensitate, sa ma bucur de cei dragi si sa apreciez lucrurile care ma fac fericita. Ma ajuta enorm sa fac haz de necaz si sa merg mai departe, depasind fiecare obstacol. Asta nu trebuie concluzionat ca si cum as trata totul in joaca.

In final, dragele mele si dragi mei, din experienta va spun ca nu devii mai intelept odata cu inaintatul in varsta, ci pur si simplu apreciezi lucrurile altfel! ;)



La multi ani doar pentru mine!






5 comentarii:

  1. la multi ani,sweetie! <3

    la cat mai multe aniversari,una mai fericita decat cealalta!
    (chiar daca a venit cu intarziere)


    alexandra @
    shoependant.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma cherie, "La multi multi ani fericiti!" Sa ramai la fel de vesela si plina de entuziasm cum te stiu, sa ai parte numai de bucurii si impliniri pentru ca meriti si sa nu uiti ca ai intotdeauna un loc rezervat in primul rand langa Anna Wintour! :))) :*********

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc dear :**** nu as zice nu la o asemenea provocare :D vogue...mmm...sounds to be on our style :)))) kisssss

    RăspundețiȘtergere