Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

marți, 28 decembrie 2010

Un nou inceput…orizonturi noi






28 decembrie 2010…Mai sunt cateva zile pana la sfarsitul acestui an si vom trece intr-o noua perioada din viata. Ca de fiecare data, la finele anului, analizam evenimentele de peste an si incercam sa vedem cate din ce ne-am propus am realizat. Cu totii avem dorinte si vrem sa le indeplinim. Indeplinirea dorintelor depinde intr-o mare masura de noi. De preferat ar fii sa existe un echilibru intre dorinte si rezultate.





Din punctul meu de vedere a fost un an bun, cu multe realizari din partea noastra si sper ca anul care vine sa fie macar pe atat de bun ca acesta. Multe amintiri frumoase si sentimente placute ma leaga de anul acesta.




Ce-mi doresc pentru anul 2011 ? Inca nu m-am gandit, dar cel mai important ar fii sa fim sanatosi si dupa treptat vom avea parte si de restul.


Un nou inceput de an, alte dorinte, noi perspective, sperante, energie si curajul de a merge mai departe. Astea ar fii ingredientele necesare pentru a atinge noi orizonturi. Sa nu uitam si de putin entuziasm si o picatura de optimism ca fie tacamul complet.


Nimic nu este imposibil ! Important este sa iti doresti acel ceva atat de mult, astfel incat sa fii in stare sa lupti si sa faci tot ceea ce este posibil pentru a atinge acel obiectiv. La final, satisfactia va fii pe masura.


Si inca ceva…aveti grija ce va doriti ca s-ar putea indeplini ! Formularea dorintelor ne ajuta la realizarea lor.



Bucurati-va in continuare de magia sarbatorilor de iarna si sa ne vedem cu bine in anul care vine !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu