Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

duminică, 19 decembrie 2010

Goana dupa cadouri



Mai sunt cateva zile pana la cea mai frumoasa sarbatoare din an - Craciunul. Inca de la inceputul lunii decembrie, ne cuprinde euforia sarbatorilor. Craciunul este cel mai deosebit moment al iernii. Mi se pare fabuloasa atmosfera; colindele, bradul, mirosul de scortisoara, frigul de afara, cozonacii si turta dulce nu ar avea acelasi farmec precum in preajma sarbatorilor de iarna.





Cand de aproprie sarbatorile devin foarte entuziasmata, pot spune ca ma bucur precum un copil de stralucirea bradutului, de primii fulgi de zapada, de colinde, de cadourile primite de la Mos. Imi face placere sa aleg cadourile potrivite penrtu fiecare si apoi astept cu nerabdare momentul in care sunt deschise acestea.


Goana dupa cadouri a inceput! Fiecare incearca sa aleaga cadoul potrivit pentru cei dragi! Anul acesta pot spune ca am cam pierdut startul in ceea ce priveste alegerea cadourilor de Craciun, dar incerc sa recuperez si sper sa aleg cele mai frumoase cadouri.




Cat mai multa inspiratie in alegerea cadourilor!

Era sa uit ... UN mic pont pentru Mos Craciun : toate doamnele si domnisoarele isi doresc sa fie stralucitoare de sarbatori...si cum astfel s-ar putea intampla asta? Apeland la bijuteriile si accesoriile Charm de Paris .

Mos Craciun, cred ca iti va fii cam greu sa te decizi cu atatea cadouri frumoase :)





Weekend placut oriunde v-ati afla si orice ati face !


Un comentariu:

  1. Multi se intereseaza din alte surse cand e vorba sa faca un cadou. De ce sunt putini cei care ofera variante cand vine vorba de cadouri. Isi pastreaza originalitatea pt ei sau pur si simplu nu vor sa dea sfaturi in legatura cu cadourile? Exemplu concret:
    Cadoul perfect de Craciun

    RăspundețiȘtergere