Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

vineri, 17 septembrie 2010

Indrazneste sa fii altfel in ziua nuntii tale!

Acesta este sfatul meu si sunt convinsa ca nu veti fii dezamagite la final de rezultat.

Maine se implinesc deja doua saptamani de la nunta noastra si mi se pare ca timpul trece atat de repede, mai ales daca traiesti niste momente fericite. Asa cum spunea un prieten - lucrurile frumoase tot timpul se termina repede. Inca resimt euforia din acea zi speciala, numai a noastra.

Am incercat sa imi fac cat mai deosebita aceasta zi atat prin tinuta,machiaj,bijuterii si accesoriile folosite. Totul din jurul meu trebuia sa exprime bucuria pe care o traim si sa sugereze ca ne simtim bine, ca nu parem crispati de anumite detalii. Naturaletea si eleganta trebuiau sa fie cuvintele de baza.De cand ma stiu am fost atrasa de tot ceea ce era mai altfel, mai deosebit si imi place sa fiu eu insami, sa imi las amprenta in tot ceea ce fac. Consider ca orice lucru sau fiinta are ceva special, daca stii din ce unghi sa analizezi.

Asta am dorit sa se intample si in ziua nuntii in ceea ce priveste rochia de mireasa si accesoriile necesare,cat si in intreaga organizare.

Din prima clipa de cand am aflat ca ma voi casatori mi-am dorit sa am un buchet de mireasa din trandafiri lila si de aici a inceput toata nebunia.




Rochia aleasa a fost foarte bine pusa in evidenta de bijuteriile si accesoriile Charm de Paris. Mi-am dorit sa fiu o mireasa foarte chic, moderna si in acelasi timp aveam nevoie sa ma simt bine in tinuta aleasa, sa ma reprezinte.

Nu sunt impotriva clasicului in ceea ce priveste miresele, ma refer la voal,pantofi in aceeasi nuanta cu rochia si altele. Chiar imi plac,dar pur si simplu nu ma vedeam asa. Solutia mi-a fost oferita de catre Atena, designerul bijuteriilor Charm de Paris . Ea a fost cea care m-a ajutat cu bijuteriile si accesoriile de par, asortate cu pantofii care erau aceeasi nuanta cu trandafirii din buchet. Am stabilit pana la cel mai mic detaliu si la sfarsit am fost foarte incantata de rezultat.






In ceea ce priveste bijuteriile am ales o pereche de cercei lungi cu cristale Swarovski si bratara asortata. Deoarece nu mi-am dorit voal, tot ea a realizat pentru zi o voaleta superba din tulle si organza, care avea o floare cu petale in nuante de alb si lila. La voaleta a folosit de asemenea un cristal in nuanta bijuteriilor.






Daca pentru zi am dorit sa obtinem o imagine gingasa, suava, pentru seara aveam nevoie de ceva diferit : o miresica sexy si foarte chic. Solutia a fost o floare de par cu cristal Swarovski, pene, organza si tulle in mai multe nuante de mov.


M-am simtit deosebit cu aceste bijuterii si accesorii de par, erau exact ceea ce aveam nevoie. M-am bucurat foarte mult ca Atena a reusit prin intermediul Charm de Paris sa scoata in evidenta stilul meu. Charm de Paris a fost intotdeauna alaturi de mine la evenimentele cele mai speciale din viata mea si de fiecare data a reusit sa ma surprinda placut.

Chiar daca nu te incadrezi in anumite standarde, indrazneste sa fii altfel in ziua nuntii tale! Indrazneste sa fii tu, sa iti lasi amprenta in ceea ce faci! Orice stil ai, fie ca esti romantica, foarte chic, casual,incearca sa fii mereu tu si nu trebuie sa te schimbi mai ales intr-o zi atat de speciala pentru tine!



2 comentarii: