Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

duminică, 17 iunie 2012

Somebody That I Used To Know
Se spune ca exista situatii in care stai o viata intreaga langa un om si nu apuci sa il cunosti. In momentul in care am ascultat aceasta melodie acum mult timp ma gandeam ca exista persoane pe care le-am cunoscut si despre care credeam ca le cunosc, dar in final se pare ca m-am inselat. Firea umana este foarte complexa, in principiu pentru ca fiecare are  felul lui de a fii si cate capete atatea pareri. Algoritm de n luate cate k Sunt la fel si in acelasi timp atat de diferiti. Da ...ciudata alaturare de cuvinte, la fel cum este si firea umana. Misterioasa si plina mereu de noutati.

Sincer, prima impresie nu m-a afectat niciodata, dar pot spune ca imi pot da seama daca sunt sau nu compatibila cu o persoana inca de la inceput. Nu vreau sa par egoista sau salbatica...dar cred ca nu are sens sa pierzi vremea cu oameni cu care nu ai nimic in comun cand poti face atatea lucruri benefice pentru tine. Fiecare isi gaseste in jur persoane cu care sa socializeze, dar dragostea cu de-a sila nu se poate.

E absurd sa împarti oamenii in buni şi rai. Oamenii sunt fie fermecatori fie plictisitori

Oamenii sunt ca vinul, unii devin mai buni cu timpul, iar altii cad in extrema cealata. Hmmm....Nu poti lua in seama aceasta vorba, pentru ca mereu suntem influentati de ce este in jutul nostru. Sunt poate elemente pe care nu le cunoastem si ne grabim mereu sa etichetam pe cei din jur fara sa analizam situatia. Totul este subiectiv. Ne rezumam la  anumite etichete si in functie de asta oamenii sun buni sau rai. Aparentele sunt la mare cautare in ziua de azi. Si din pacate din ce in ce mai multi sunt vrajiti de aceste himere si poate sunt situatii in care oameni care afiseaza masca fericirii, sunt pe dinauntru nefericiti, dar refuza sa discute si sa puna pe tava aceasta problema.

Tocmai de asta zic ca sunt multe persoane pe care credeam ca le cunosc, dar se pare ca aveam doar alt mod de gandire si acum sunt doar niste vechi cunostiinte.

Viata te invata multe, dar cel mai important este sa ne abtinem sa mai etichetam pe cei din jur fara sa stim ceea ce este cu adevarat in culise. Incerc sa fiu asa cum sunt eu, fara sa impresionez pe nimeni, pentru ca nu acesta este scopul meu in aceasta viata si sa ma bucur de ceea ce am. Nu m-a interesat si nu ma va interesa viata nimanui. Daca pot sa ajut pe cineva, ajut fara sa cer nimic si apreciez in propriul meu stil chiar daca nu spun sau nu ma manifest. 

Fiti voi insiva fara comparatii la alte persoane pentru ca s-ar putea sa ajungeti la un moment dat sa nu va recunoasteti.

Bucurati-va de melodie si duminica placuta in continuare! Maine poate fii o noua provocare :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu