Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

joi, 23 februarie 2012

Primavara incepe cu noi...Femeile



Dragele mele, sa incepem cautarile pentru tinuta fabuloasa de Dragobete sau de ce nu pentru perioada care urmeaza cu 1 si 8 Martie? Inca de la inceput tin sa va anunt ca se poarta tinutele elegante, feminine si care trebuie sa va accentueze frumusetea. Trebuie sa fim cat mai feminine si cat mai stralucitoare.

Totul este pemis in aceste momente, incepand de la paiete si pana la culori provocatoare precum oranj, verde, mov intens, albastru indigo. Am ales pentru voi 6 tinute pline de culoare care va pot oferi un look spectaculos.

Este o perioada plina de stralucire, in care trebuie sa fim mai frumoase ca niciodata, sa ne bucuram de toate cadourile care ni se ofera. Daca va place auriul si in special rochiile cu paiete, nu ezitati sa combinati o rochie aurie cu paiete cu o pereche de pantofi rosii. Feminitate si eleganta.

Rosu pasional a fost si va ramane mereu culoarea specifica pentru sarbatoare. O rochie mulata rosie, o pereche de pantofi negri va ofera lookul care va atrage toate privirile. Accesoriile sunt foarte importante, ele fiind elementul care completeaza tinuta. De exemplu, la o rochie rosie decoltata puteti asorta un colier auriu, care va transforma tinuta dintr-una obisnuita intr-una foarte glamurous.

Nu va fie teama sa combinati culori puternice precum verde cu portocaliu sau oranj cu mov. Veti obtine tinute originale, pline de vitalitate, eleganta si feminitate.

O rochie asimetrica oranj, o culoare exuberanta, este completata perfect de o pereche de pantofi mov, care este o nuanta plina de eleganta si mister.

Verdele, alaturi de rosu, sunt culori asociate sarbatorilor. Verdele crud subliniaza tineretea, veselia si te binedispune pe loc. O rochie verde, pe un umar, merge perfect cu o pereche de pantofi portocalii.

Albastru indigo este o alta nuanta din categoria culorilor vedeta ale sezonului. Aceasta nuanta poate fii asortata foarte usor cu argintiu, creand o combinatie plina de stralucire si in acelasi timp foarte feminina.

Indiferent de tinuta aleasa, trebuie retinut ca este obligatoriu sa fim frumoase, stralucitoare si pline de eleganta. O rochie simpla poate fii scoasa din anonimat de un colier fabulos sau o pereche de pantofi colorati.

Pentru cele care prefera little black dressul, puteti opta pentru bijuterii colorate, posete sau de ce nu... chiar pantofi colorati?

Nu uitati de accesorii pentru ca va pot transforma lookul intr-o clipa. De ce sa ai o aparitie simpla, cand poti foarte usor avea un look foarte glam?

Fiti voi insiva indiferent de tendintele modei!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu