Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

duminică, 15 ianuarie 2012

Da viata unei amintiri!





Campania Da viata unei amintiri! a fost lansata de catre Demoazele, locul unde accesoriile sunt mai mult decat simple obiecte care ne ajuta sa ne adaptam lookul. Demoazele se adreseaza femeilor care stiu ce vor, care isi urmeaza visele indiferent de urmari, iubesc lucrurile simple si sunt mereu aceleasi indiferent de situatie.

Cine sau ce este Demoazele? Ea se poate identifica cu oricare dintre voi. Este o femeie care se bucura de viata, iubeste si este iubita, careia ii face placere sa zambeasca ori de cate ori are ocazia, careia nu ii este rusine sa isi exprime sentimentele.. Florile, zambetul unui copil, o raza de soare sau vederea curcubeului o binedispun indata.

Tuturor le plac curcubeele. Copiii isi pun o dorinta cand vad unul, visatorii alearga dupa ele, pictorii le pun pe panza, dar Demoazela noastra locuieste intr-unul.

Provocarea numita Da viata unei amintiri! a fost lansata zilele trecute si dureaza pana la sfarsuitul lunii.

Cate sau cati dintre noi nu avem bijuterii dragi sau accesorii care sunt mai mult decat niste obiecte, au valoare sentimentala? Un inel de la bunica, un lantisor cu medalion, o perche de cercei cu perle pe care mama ta i-a purtat in ziua nuntii pot reprezenta doar cateva dintre amintitrile dragi care ii aduc mai aproape de noi pe cei care ii iubim.

Un astfel de obiect poate face mai mult decat cuvintele si exprima sentimente purtate de-a lungul generatiilor.

Daca aceste bijuterii le tii intr-un sertar doar pentru ca de-a lungul timpului s-au deteriorat, atunci a venit momentul sa readuci la viata amintirile si sentimentele. A venit vremea sa dam frau liber si sa lasam momentele placute sa revina in prezent.

Demoazela va incerca sa va restaureze accesoriile care au insemnat ceva pentru voi sau daca doriti pur si simplu sa le dam un alt look. Le va readuce la viata in aceasta era moderna care are nevoie de multa sensibilitate si sentimente frumoase.

Pana la sfarsitul lunii ianuarie cei care doresc sa se inscrie in cadrul acestei campanii sunt asteptati sa trimita un mail la adresa demoazele.contact@yahoo.com.

Nu se percepe taxa pentru restaurare, iar participantii la finalul campaniei vor fii inclusi in cadrul unui concurs cu premiu surpriza.

Mai multe detalii gasiti aici.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu