Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

vineri, 6 ianuarie 2012

Dansand pe ritmul inimii




Iubirea vine mereu pe nepregatite si nu te intreaba niciodata daca poate sa intre in viata ta. sa gasesti persoana potrivita cu care sa iti imparti si binele si raul este poate cel mai frumos dar din partea destinului.

Orice poveste incepe cu A fost o data ca niciodata si continuarea depinde de fiecare dintre noi. Toate povestile de dragoste incep in momentul intalnirii dintre doi oameni, dar continuarea este alta pentru fiecare in parte.

O poveste de dragoste este ca un dans. La inceput, pasii sunt timizi, partenerii incep sa se cunoasca treptat si pe masura ce sentimentele se intensifica, dansul devine mai pasional, suntem mai siguri pe miscarile si sentimentele noastre.

“Dansul este un poem in care fiecare miscare este un cuvant.” Traim si iubim intr-un ritm dat de dragoste, de sentimente si trairi emotionale.

Dansul este una dintre cele mai frumoase modalitati prin care ne putem exprima sentimentele, personalitatea si caracterul. Dansul este limbajul ascuns al sufletului.

Oana si Bogdan...O poveste de dragoste frumoasa, care ne pot oferi tuturor un exemplu de viata. Sunt tineri, frumosi, spontani si se bucura de fiecare clipa impreuna.

Anul trecut, in septembrie, au decis sa isi uneasca destinul si imi doream tare mult sa va arat poze de la cea mai frumoasa zi din viata lor.

Pentru mine pozele mereu trebuie sa exprime ceva, nu sa fie doar o simpla imagine. O poza poate face uneori mai mult decat o mie de cuvinte. Poate exprima sentimente, emotii.

Trebuie sa cautam dragostea acolo unde suntem, chiar daca asta ne-ar costa ceasuri, zile, saptamani de deceptii si tristeti, caci in clipa in care pornim in cautarea iubirii si ea porneste in intampinarea noastra. Si ne salveaza.

Euforie, emotii, lacrimi de bucurie si fericirea suprema, presarata cu multa iubire au fost elemtele cheie ale unei zile frumoase de septembrie pentru Oana si Bogdan.

Dragii mei, va doresc o viata cat mai lunga impreuna. Sa va iubiti la fel de mult pana la adanci batraneti si sa dansati pe ritmul inimii la fel de gratios si plini de entuziasm ca si cum ati fii mereu la inceput de drum. Ritmul inimii indragostite nu il aude oricine, trebuie sa gasesti persoana potrivita care sa te ajute sa il descoperi. Si voi sunteti norocosi ca l-ati descoperit impreuna. Peste fiecare obstacol trebuie sa treceti impreuna, sprijinindu-va reciproc. Viata poate fii uneori ca o zi ploioasa de vara, dar mereu urmeaza un curcubeu de zambete si fercire.

Dragostea ne face euforici, fericiti, simtim fluturi in stomac si suntem visatori. Simtiti ritmul? Simtiti cum plutiti pe norul dragostei? Lasati-va purtati de val si bucurati-va de fiecare secunda impreuna. Viata trece repede si nu are sens sa ne irosim clipele fara sens.

















La multi ani, Oana!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu