Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

miercuri, 26 mai 2010

Premiera “Sex and the City 2”, de la New York

Hello!
Desi luni a avut loc premiera filmului mult asteptat “Sex and the City 2”, la New York, abia azi am apucat sa vad ceva imagini.
Mult aşteptata lansare a producţiei cinematogratice “Sex and the City 2” a adunat luni seara o pleiadă de vedete la New York. Cu toate acestea, principalele atracţii ale evenimentului din metropola americană au rămas cele patru protagoniste din film.

Fanii, criticii, dar şi colegii lor din industria filmului au aşteptat cu nerăbdarea apariţiile pe covorul roşu ale actriţelor Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, care au demonstrat că eleganţa vestimentară poate fi obţinută şi prin alte culori, nu numai prin negru.

Cynthia Nixon (44 de ani), cea care interpretează rolul avocatei conservatoare Miranda Hobbes, a fost singura care a optat pentru o rochie neagră, creaţia Carolina Herrera, scrie “Daily Mail”.
Kim Cattrall (54 de ani), consacrată prin rolul nonconformistei Samantha Jones, a strălucit într-o ţinută galben-auriu, creaţie Naeem Khan, în timp ce colega ei, Kristin Davis (45 de ani), interpreta lui Charlotte York, a optat pentru o rochie vintage, roz intens, concepută de designerul vestimentar Jean Desses.

Dar, fără îndoială, Sarah Jessica Parker, în vârstă de 45 de ani, a fost cea mai fotografiată vedetă a serii, optând pentru o rochie Valentino.
Admire & desire!
Actiunea sequelului este plasata la doi ani dupa actiunea primului film. In acesti ani multe lucruri se pot intampla, lucruri la care nici nu visezi. Pe cand te-ai gandit ca ai vazut tot ce era de vazut, lucrurile se complica si mai mult. Carrie, Samantha, Charlotte si Miranda incep un nou sir de aventuri, care le va purta de data aceasta departe de aglomeratia New York-ului, mai exact, in desert. Prietenia, distractia si moda vor fi din nou ingredientele principale - acum intr-o locatie mult mai exotica.
Mai multe detalii si poze din cadrul acestui film se pot gasi pe site-ul cinemarx
Have a sunny day!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu