Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

luni, 26 noiembrie 2012

Construieste zambete :)




Te invitam si pe tine sa afli care sunt actiunile noastre in aceasta perioada si sa te implici alaturi de noi. La fiecare actiune iti vom spune cu ce ne poti ajuta si cum putem sa aducem zambetul pe fata multor oameni. 

Si impreuna chiar vom putea realiza acest lucru. Imparte alaturi de noi! Impreuna putem fii mai buni !

Impreuna cu APECA şi Asociatia People for People va propunem urmatoarele proiecte pentru luna decembrie 2012:

2 decembrie, suntem Mos Nicolae pentru 7 copii cu autism din cadrul Asociatiei Dincolo de cuvinte

Le vom oferi cadouri personalizate (fiecare copil scrie o scrisoare lui Mos Nicolae, scrisoarea ajunge la noi si asa reusim sa primesca exact ceea ce isi doresc) si le vom oferi cursurile de inot pt inca 3 luni.

6 decembrie, suntem Mos Nicolae pt copiii din cadrul Asociatiei Casuta de vis din Ortisoara

Vom oferi cadouri ( pachete cu dulciuri, fructe, carti, rechizite) pentru 60 de copii si vom dota Casuta cu lut necesar cursurilor de modelaj si jocul Roata Olarului.

8 decembrie, deplasare la Caminul de Batrani pentru a le oferi bunicilor şi bunicuţelor produse alimentare, ceva dulce, carti si jocuri pentru petrecerea timpului, jocuri de societate. Vom petrece cateva momente cu ei.

10 decembrie mergem in vizita la Centrul de distrofici de pe Teiului (copii cu varsta de pana la 18 luni, abandonati si care urmeaza sa fie dati in plasament), ocazie cu care vom oferi produse de igiena şi de ingrijire a bebelusilor (pampers, lapte praf, servetele umede, geluri de dus etc) si vom petrece o ora impreuna cu copiii.

15 decembrie, ora 11, suntem Moş Crăciun pentru 7 copii de la Centrul de recuperare si reabilitare neuro psihiatrica. Vom merge la un loc de joaca unde vom petrece cateva ore impreuna cu ei. Le vom oferi masa de pranz, un tort, pictura pe fata etc. Bineinteles va veni Mos Craciun cu tolba plina de cadouri pentru ei.

19 decembrie, suntem Moş Crăciun pentru copiii din cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgenţă. Vom organiza o petrece pentru copii la un loc de joacă…unde va veni Mos Craciun in persoana si va aduce cadoul dorit de fiecare copil in parte (fiecare copil scrie o scrisoare lui Mos Crăciun, scrisoarea ajunge la noi si astfel vor primi exact ceea ce isi doresc). Ne vom juca, ne vom distra, si vom canta colinde.

18-20 decembrie ne vom deplasa la 4 familii pt a le oferi produse pt masa de Craciun.

Este bine sa faci bine!

Pentru orice alte informatii va asteptam cu drag pe adresa de mail demoazele.contact@yahoo.com!

Multumim

Date de contact:

APECA (Asociatia pentru Educatie, Cultură şi Antreprenoriat)

CIF 28090747

IBAN RO55INGB0000999902415415

Nr Reg. Asociaţii şi Fundaţii 30/22.02.2011

www.apeca.ro

ASOCIAŢIA PEOPLE FOR PEOPLE

CUI: 30099292

IBAN: RO93BTRL03601205M87382XX

Nr Reg. Asociaţii şi Fundaţii 31/28.03.2012

Persoană de contact: Ioana Albulescu 0721 525 541

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu