Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

duminică, 1 aprilie 2012

Vreau baiat, el vrea fetita






Baietel sau fetita ? Oare ce ne dorim ? Fata tatei sau baiatul mamei ? Care ar fii cel mai frumos cadou ? El vrea o fetita, iar eu un baietel.



Vine un moment in viata fiecareia dintre noi cand trebuie sa ne gandim la copii. Desi amanam acest moment, cu scuza ca nu suntem pregatiti si mai asteptam, la urma urmei niciodata nu ne vom simti pregatiti pentru aducerea pe lume a unui copil. Un copil reprezinta o responsabilitate pe care trebuie sa ti-o asumi pe viata. Un copil nu reprezinta o grija in plus, o responsabilitate adaugata la taskurile zilnice, el inseamana iubire, inocenta, multa seninatate si bucurie intr-o familie.
Venirea unui bebelus pe lume schimba viata unui cuplu. Dintr-o data nu mai suntem doar noi doi : eu si tu, a mai aparut un membru in familie. Cred a este un pic debusolanta situatia, in momentul in care apare un copil in familie.

Fiind inconjurati de prieteni care deja au un bebe sau urmeaza sa aiba un bebe, ne dam seama treptat ca in curand ar trebui sa apara un nou membru in familia noastra.

O fetita mica, draguta alintata si inconjurata de multa dragoste si atentie, printesa cu par balai si ochi albastri care sa iti umble prin trusele de farduri, care sa iti probeze pantofii si hainele, facand parada modei si dorind mereu sa fie ca tine in momentul cand va creste ?

Un baietel nazdravan, pus mereu de sotii, plin de energie, mereu plin de curiozitate, decis sa descopere lucruri noi la orice pas. Un copil este un izvor de inspiratie pentru noi restul : plini de seninatate, bunatate, lipsiti de egoism, se bucura de lucruri simple si care mereu te rasplatesc cun un zambet sincer.

In concluzie, cred ca cel mai important este ca atat bebelusul, cat si parintii sa fie sanatosi, restul venind de la sine. Decizia de a avea un copil nu trebuie examinata la nesfarsit, trebuie doar sa iti doresti si sa fii constient ca un copil nu este un lucru de care daca te plictisesti il poti returna sau parasi intr-un colt. Dragoste de mama sau de tata nu poate fii comparata cu nimic altceva. Momentul in care devenim parinti este unic si trebuie parcurs treptat, pentru a ne bucura de fiecare pas in parte.

Ce poate fii mai placut dupa o zi obositoare , cand ajungi acasa ? Zambetul copilului tau iti va sterge orice urma de oboseala de pe chip si te va binedispune instant.

Pe curamd ♥

Claudia 

Un comentariu:

  1. Inainte sa am copii, imi doream si eu cu ardoare un baietel. Acum am doua fetite si nu le-as schimba pentru nimic in lume. Ai dreptate, conteaza sa fie sanatos ;)

    RăspundețiȘtergere