Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

luni, 18 aprilie 2011

Prima aniversare MySignature


A trecut deja un an de cand am scris primele cuvinte pentru MySignature. Un an plin de peripetii atat pentru mine, cat si pentru cei din jurul meu. Au fost momente fericite sau mai putin fericite peste care am reusit sa trecem impreuna si sa ne bucuram de tot ceea ce ne ofera viata mai frumos.

Pentru mine MySignature nu este doar un simplu blog unde scriu cand am chef. Este instrumentul cu ajutorul caruia va impartasesc bucuriile, cunostiintele, prietenii si placerile mele. Este modul meu de a ma exprima si de a arata celor din jur ceea ce apreciez si ce gandesc.

Dupa cum s-a vazut nu este doar un blog de fashion, incercand mereu sa creez un echilibru intre partea fashionable si viata de zi cu zi.



Odata cu MySignature am ajuns sa cunosc oameni si lucruri deosebite, pe care le-am dezvaluit cu mare drag mai departe. Desi s-a nascut mai mult dintr-o joaca, pasiunea pentru blogging se pare ca a luat amploare o data cu trecerea timpului.



Ce imi doresc in continuare alaturi de MySignature si alaturi de voi? Sa reusim sa ne bucuram in continuare de lucrurile simple ale vietii, sa zambim si sa profitam de fiecare clipa !

Sa aveti o primavara frumoasa in continuare, plina de soare si iubire!

Un comentariu: