Pagini

A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

miercuri, 6 aprilie 2011

Pasiune pentru culoare, prietenie si fotografie



Prietenii mei nu sunt multi, dar sunt nenumarati. – Nichita Stanescu

Astazi am decis sa v-o prezint pe una dintre prietenele mele - Diana. De ce am ales-o tocmai pe ea? Pentru ca zilnic nu inceteaza sa ma uimeasca cu entuziasmul si cheful ei de viata, modul ei de a trata lucrurile. Face parte din categoria acelor persoane, care desi la inceput par foarte distante, dar cand ajungi sa o cunosti iti dai seama ca de fapt aparentele inseala amarnic. Chiar in cazul Dianei, faza cu 'prima impresie' conteaza este un mit spulberat.




Are propriul ei mod de apreciere al vietii si al oamenilor, se bucura de lucrurile simple si zambetul ii este nelipsit. Mereu zambitoare si exuberanta, uneori cu capul in nori, ea are o fire de artistia, avand una dintre cele mai frumoase pasiuni , fotografia.




Pentru mine o fotografie poate spune mai mult decat o suta de cuvinte, surprind momente din viata pe care apoi le retraiesti cu mare drag. Toţi avem talent, dar talentul nu este decât un mijloc de tracţiune cu care unii transportă diamant, alţii cărbune, si atat de multi materiale sintetice. Toata lumea are talent, ceea ce este special e curajul de a-ţi urma talentul spre zonele întunecate in care te poate duce.




Pasiunea pentru fotografie a inceput cu mult timp in urma si cel mai mult apreciez faptul ca mereu incearca sa isi imbunatateasca rezultatele muncii. Este mereu critica cu munca ei,chiar daca noua pozele ni se par superbe, ea observa mici detalii care nu ii plac. Incearca mereu sa surprinda frumusetea unor obiecte sau persoane, sublinind toate calitatile.



In momentul in care am rugat-o sa imi trimita niste poze care reprezinta ceva pentru ea, mi-am dat seama ca pana si din aceasta pasiune a ei reiese firea vesela si plina de culoare, mereu pusa pe sotii, iubitoare de natura si frumos, care isi apreciaza persoanele dragi.

Cuvintele care o definesc au legatura cu veselia, explozia de culori si creativitatea.

Cel mai bine ar fii sa va las sa admirati cateva dintre pozele realizate de Diana de-a lungul timpului.




























O seara placuta oriunde v-ati afla si orice ati face ! Bucurati-va de viata indiferent de moment!


Un comentariu: